söndag, september 17, 2006

Sista partitestet...

....innan jag pallrar mig iväg till vallokalen! Skall bara lyssna klart på Siegfried först (spelade in webb-utsändningen igår, och vad jag hört hittills så kommer jag absolut inte bli missnöjd på torsdag).



Det här resultatet ser mer ut som jag trott (fast jag blev lite förvånad över att moderaterna hamnade så pass långt ner).

3 kommentarer:

Freds sa...

Du lär nog inte bli besviken, men konfunderad...
Min recension av Siegfried kommer nog inte förns i början på veckan. Jag är helt slut sedan gårdagens föreställning, 5 timmar och 30 minuter totalt. Mycket var bra, men en del dåligt också...

Rexxie sa...

Det lilla jag lyssnat på inspelningen av radioutsändningen (i princip bara slutet, från Heil, dir Sonne) och det tyckte jag lät intressant (även om jag tyckte att orkestern lät lite ospänstig och oprecis (fast det kan ju bero på utsändningen)).

Rexxie sa...

PS: När det gäller uppsättningen har jag inga preferenser överhuvudtaget; inget att jämföra med*, så den biten blir jag nog inte särskilt konfunderad över...

*(förutom Barenboims Bayreuth-uppsättning på SVT för ett antal år sedan, och den kommer jag nästan inte ihåg något av; och så har jag Naxos lågprisinspelning på DVD, och den har jag inte tittat på mer än inledningen till (eftersom Siegfried väger ungefär 250 kg så stängde jag av))