lördag, september 02, 2006

Lördagsmiddag:

Precis lagom stekt blodpudding med lingonsylt + ett glas kall mjölk!

Yummie!

Tror inte att jag ätit det på minst 10 år, men det var precis så gott som jag kom ihåg det!

PS: Jag är ärlig, jag gillar faktiskt blodpudding!

8 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Det enda jag som vego kan sakna är bacon. Knaprig bacon. Men det kommer nog snart någon vegovariant på det också. :)

Anonym sa...

Grisblod menar du väl? *urk*

Anonym sa...

ÅÅHH!!! jag har alltid sagt att det är jätte äckligt hemma.. men för typ två dagar sedan kom jag på hur mycket jag saknar det!!! jag har förresten hört att vissa rostar blodpudding i brödrosten.. men det skulle jag nog inte vilja testa

Rexxie sa...

Kim:
Enligt ett inlägg hos Mats Strandberg så finns det vegetarisk bacon att köpa på The English Shop i Stockholm (ligger i Söderhallarna).

Jerry:
Jag antar att blodpudding inte är din favorit :-)

Tennis:
Gott, nyttigt och billigt! Passar precis till studentlivet... Om jag vore dig skulle jag nog hoppa över brödrosten dock.

MB sa...

Men Rexxie :-(

Till o med när jag åt kött så var detta det hemskaste jag visste......det är ju torkat blod!!!!!!!

Rexxie sa...

Nähä, det är inte alls torkat blod: det är kokt blod, och det är jättegott (och det är palt också :-)

Om jag bara visste var man kan köpa färskt blod skulle jag göra det själv, recept finns här:

http://www.vemhan.com/recept1.html

Anonym sa...

Men ååhh palt också.. haha. jag måste ha nån järnbrist eller nåt. Gud vad gott det vore och lever!! haha.. =)

Anonym sa...

Blä... Blodpudding är riktigt läskigt! Tacka vet jag järntabletter. ;-)