torsdag, oktober 19, 2006

Uschelibush!

Idag bytte jag deo, tog Opium pour homme i stället för Armani Mania, och jag har just kommit på varför jag aldrig använder Opium....

Den luktar nämligen alldeles för sötsliskigt och kryddigt, tror att det är ingefäran som blir för mycket!

Det är nästan så att jag måste öppna fönstret....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, köp en ny, nånting tyskt kanske? Nej, förlåt.. jag kan bara inte sluta tycka att det är ganska kul.. du får väl säga till när skämtet är över.. så att säga.. =)

Rexxie sa...

Hehehe, jag har faktiskt funderat på att köpa Hugo....

Unknown sa...

Så det är DU som upprätthåller konsumtionen av märkesdeo? Jag undrade just vilka som köpte dylika produkter.

Huromhelst, jag köpte en parfym häromveckan, Gucci pour homme, luktar asnajs, också kryddigt men itne sött som Opium (som jag f.ö. använde under en tågluff -95 och aldrig mer har kunnat använda efter det). Du kanske kan köpa deon till den?

Rexxie sa...

Sassa brassa!

Eftersom jag är listfreak så skall jag göra en lista över mina märkesdeo's och lägga ut i morgon...

Jag kan ju redan nu tala om att jag är tillräckligt märkesfreak för att köpa både deo och aftershave/eau de cologne samtidigt, bara det ena suger!

Anonym sa...

Usch, det låter dyrt att köpa alla tre! Fast jag måste ju säga att det hellre får lukta sötsliskig ingefära än gammal svett och dålig kaffeandredräkt:/ Själv äger jag en urgammal Oscar De La Renta deo som inte luktar så gott längre. Det är ett deo-stick och det börjar lukta lite härsket. Kan deo härskna?

MB sa...

men den är ju supergod.......

Rexxie sa...

Maleandro:
Det kanske den är, men inte på mig! Hur deo's luktar beror ju lite på hud osv, så på mig funkar den inte. Samma sak med Lagerfeldt och Kouros...