fredag, maj 26, 2006

Warhol...

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle vilja se Sleep, men Annika B avråder med motiveringen "Killen bara SOVER. Med täcke över sig. Inte omistligt.", och det låter väl kanske inte så kul.

Däremot hittade jag en annan Warhol-film som låter intressant, nämligen Lonesome Cowboys!


Bara läs beskrivningen: Ramona and her perpetually stoned nurse run into five gay cowboys. They all want to have sex with a handsome drifter, except for the transvestite sheriff, who can't be bothered about anything but his outfit. ...lite klipp ... and rides off into the sunset with another man.

När jag tänker efter så undrar jag om jag inte har den här liggande hemma någonstans, får nästan skippa jobbet och åka hem och leta....

Edit 20060528: Kom just på att mitt klipp i beskrivningen härovan ger en helt oväntad händelsekedja. Det är alltså inte transvestit-sheriffen som rider in i solnedgången vilket man kan få uppfattningen av ovanstående, utan det är "the handsome drifter" som rider in i solnedgången med en annan man.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den vill jag se!

Anonym sa...

låter spännande. hur var den?

Sleep ska du inte se, jag har sett en liten del av den när det var Warhol-utställning i Paris. Häromdan var jag på National Portrait Gallery i London, och någon har gjort samma sak men med David Beckham. Han sover och själv somnar man med för att det är så jävla tråkigt.

Herr Planström sa...

Den är vill jag också se. Är den bra?

Sleep, nej. I så fall finns det en film som visar hur solen går upp över manhattan och blänker på skyskraporna och sen går sitt himlavarv och tillslut blir det natt. Outhärligt lång.

Elisabet. sa...

Och vilken läcker affisch .. om det nu är en sån ...

Rexxie sa...

Elisabet: Det är omslaget till DVD'n, och det är Joe Dallesandro på bilden (om jag inte ser helt fel).