lördag, december 30, 2006

Gott Nytt År!

Lite i förskott, men eftersom jag tänker ligga och titta upp i taket och fundera på alla felaktiga val jag gjort i mitt liv i morgon så är det väl lika bra att jag önskar er gott nytt år redan nu.

Ser i mina statistikloggar att ni börjar tröttna på mig (och ni är ursäktade, jag tröttnade på mig själv för ett decennium sedan). Roligast i statistiken är för övrigt att någon två dagar i rad har sökt på "Kristen + depression" och hamnat här....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anders,

Gott nytt år du med.

Du vet redan vad jag vill säga som kommentar till dina ord om dig själv, så jag överlåter det åt dig.

Ta hand om dig.

Magnus

qi sa...

Gott nytt år rexxie!
/qi

Anonym sa...

Hej. Jag brukar i alla fall kika in till din blogg då och då även om jag är lite dålig på att kommentera. Och du....när du har funderat klart på det där med dina felaktiga val så får du lägga dom bakom dig och blicka framåt mot alla kommande val du har att göra. Vem vet....Ditt nästa val kanske blir det bästa i ditt liv!!! Jag önskar dig ett Gott Nytt År och ser fram emot kommande blogg-inlägg. Ta hand om dig!!

PGW sa...

Gott nytt år! Gör nya bra val nästa år istället.

Förresten är det ingen som läser bloggar så här års, statistiken dalar drastiskt från advent och framåt, när helgerna över blir det aktivitet igen!