måndag, september 10, 2007

Bortförklaringar...

Vad sägs om den här förklaringen (varför plastikkirurgens sperma fanns på ett ställe där den inte borde ha befunnit sig):

Han bär kalsonger av bikinimodell i vilka penis ligger uppåt. Han måste ha fått en långsam efterutsöndring varvid sperma kommit på hans mage som han inte tvättat bort. Under hårborttagningen måste han sedan omedvetet ha kliat sig på magen, fått sperma på fingrarna och överfört detta till målsägandens slida under behandlingen samt till hennes trosor efter behandlingen. Han använde handskar i början av behandlingen med de var så små att blodet stockade sig i hans fingrar och han var tvungen att ta av dem.

Långsam efterutsöndring?
Kliat sig på magen?
För små handskar?

För det första så kan man ju tycka att kirurgen ifråga borde ha använt handskar så länge att han vet vilken storlek han skall ta.
För det andra så borde väl kirurgen ha haft något på sig (t.ex en skjorta/operationsrock) och då borde väl sperman ha hamnat innanför skjortan.
För det tredje borde väl kirurgen ha uppmärksammat att han blev kladdig om fingrarna när han kliade sig på magen, och i så fall kan man ju tycka att en normalhygienisk doktor borde ha tvättat sig.
För det fjärde borde väl kirurgen (om nu handskarna var för små) ha bytt till ett par större innan han fortsatte med behandlingen?

Äsch, jag orkar inte skriva upp alla invändningar mot kirurgens bortförklaringar! Det är väl bara att erkänna att han ertappats med fingrarna i syltburken (eller vad det nu var som var på något ställe där det inte borde ha varit)...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och gravitationslagen är upphävd om långsam efterutsöndring kan ta sig upp på magen om nu penisen är lagd uppåt. I normala fall borde hans sperma lägga sig i urinröret i väntan på att penis åter riktas nedåt.

Den gode doktorn är ett medicinskt under. Han borde snarast donera sin kropp till läkarfakulteten för en obduktion. Det kan inte vänta.

Rexxie sa...

Ahhh, så långt som till gravitationen tänkte inte jag! Då har jag två alternativa förklaringar som han kan ta i överklagandet:

1. Hans kalsonger var så små att de utövade ett sådant tryck på de nedre regionerna att sperman trycktes ut trots gravitationen.

2. Det kliade så hemskt att han blev yr och var tvungen att lägga sig ner med benen i högläge, varvid sperman rann ut på magen; därvid uppstod en glipa mellan skjortan/rocken som möjliggjorde att han vid det efterföljande kliandet fick sperma på fingrarna.

Så där, ännu mer troliga förklaringar!

Anonym sa...

Ja, fullkomligt logiskt. Förresten så borde försvaret avlöna oss.

Ponte sa...

Det här ämnet var just vad jag behövde för att få igång hjärnan, fler troliga förklaringar finns nu som inlägg hos mig...