onsdag, november 08, 2006

MoslBuddJewChristHinDao

Har precis kommit hem efter 15 härliga timmar på jobbet, så jag tänker inte vara särskilt långrandig (däremot lika långtråkig som vanligt).

Dagens parfym är MoslBuddJewChristHinDao (Unifaith) från Elternhaus. Den här är ihopkombinerad av massvis med olika dofter där varje doft skall representera en särskild religion/folkgrupp/etc och genom att blanda tillräckligt många så skall man "förena alla", och därav namnet (som är outtalbart :-). Om ni är intresserade så har parfymen en egen flashig hemsida...

Jag kan konstatera att den för det första inte luktar särskilt speciellt, och tyvärr så luktar den inte särskilt länge. Några timmar efter att man haft på sig den känns inte ens doften särskilt märkbart, och nu känns den överhuvudtaget inte.

Väger man ihop det med att den är löjligt dyr ($300 för 50 ml, vilket torde bli drykt 2000:- !!) så kan jag konstatera att den absolut inte är värd sitt pris.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men gu' vilket jobbigt namn.

Rexxie sa...

Japp (nu tror jag att de kommit på det själva, så den kallas nog mest för Unifaith). Både namnet och parfymen är därmed värdelösa :-)