söndag, januari 21, 2007

Boooooring helg!

Idag skottade jag snö för första gången i år , så i morgon kommer jag knappt att kunna gå (jag brukar få ont i ryggen). Det är i alla fall härligt att det äntligen blivit vinterväder och lite ljusare ute pga snön....

Har äntligen läst ut Mrs Dalloway, och den var precis så bra som alla påstått. Intressant att jämföra de parallella historierna mellan Mrs Dalloway och Timmarna!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det gick bra med ryggen! :-)

Rexxie sa...

Japp, det gjorde det faktiskt, och nu är det underbart vinterväder och livet är frid och fröjd (nåja, det är vinterväder i alla fall, resten är det väl sisådär med).

Kim da Costa sa...

Jag har sett folk skotta snö och jag tycker det verkar så... romantiskt. Jag vill också. Inte varje dag. Men kanske en gång i veckan.

Ponte sa...

Äntligen snö även här i regn- och blåstskåne! Man kanske ska ut och göra snöänglar på lunchen, det var länge sedan...

Rexxie sa...

Kim:
Du kan få komma hit och skotta en gång i veckan! Vad du än gör: köp INTE HUS! Det är det största misstaget i mitt liv (nåja, det finns en hel del andra jättemisstag i garderoben, men de får jag väl ta någon annan gång).

Ponte:
Dig tror jag aldrig att jag har sett här förut! Välkommen! Visst är det härligt med vinter (fast i morse när det var typ -20 så var det inte så roligt att gå till jobbet :-)

Walentine Andersson sa...

Snö är Guds sätt att göra våra penisar mindre. Jag avsky eländet!

Kallt och jävligt....

Så de e bra att du kan de där med att skotta Rexxie, när jag köper slott sen anställer jag dig som skottare :)

Rexxie sa...

Walle:
Oj, det måste ha varit gigantiska mängder med snö i mitt liv i så fall :-)

Självklart kommer jag och skottar på slottet!