onsdag, maj 28, 2008

Var till...

...tandläkaren för första gången på 12 år idag, och  han började inte gråta i alla fall(åtminstone inte så länge jag var kvar), så det finns väl kanske hopp. Dessutom verkar jag inte behöva sälja bloggen för att ha råd med räkningarna, så ni får nog stå ut med mig ett tag till...

Tandläkare är ett för mig helt obegripligt yrkesval! Skulle ungefär göra vad som helst annat än just tandläkare/tandhygienist, men man skall väl vara glad för att det finns folk som vill vara det.

Han (tandläkaren) är för övrigt en gammal bekant till mig; vi var med i samma kvasimilitära ungdomsförening på den tiden när det begav sig, och sprang runt i skogarna i uniform med k-pisten i högsta hugg...

9 kommentarer:

Elisabet. sa...

Varför skulle han gråta .., i så fall av glädje över möjligheten till ännu mera inkomster ..-)

Kul för dig, i alla fall och jag håller med .., och tänk, dom som håller på med fotvård .., å, vad ja beundrar dem!

Rexxie sa...

Om jag vore tandläkare (gud förbjude) och det kom in en jeppe som konstant misskött sina tänder i typ 30 år så skulle jag gråta en skvätt!

Skulle för den delen behöva gå till en fotvårdare; måste bara komma över ångesten först...

Elisabet. sa...

Ja, jag har haft väldiga problem med mina tänder. Första året efter skilsmässan hade jag tre rotfyllningar och tandl. påstod att det nog var för att jag var så spänd och skar tänder om nätterna; jag helt enkelt spräckte gamla fyllningar!

Nu har det varit bra länge, peppar, peppar.

Riktig rotfyllningstandvärk är värre än att föda barn.

Rexxie sa...

Peppar, peppar, men jag har faktiskt aldrig haft tandvärk (trots konstant misskötsel...)

Gamla amalgamfyllningar går sönder efter ett antal år pga att metallfyllningarna utvidgar (och drar ihop) sig med temperaturväxlingarna, och för eller senare så lossnar de, eller spräcker tanden.

Anonym sa...

Hej, Rexxie! Jag skuttade hit från Mamselamsens blogg. Var tvungen att se vad du var för skojig man, efter din roliga kommentar! Trevligt, här!
Hälsningar från Ingela

Vi på Kantarellen sa...

Jag skriver som Elisabet: Hur kan man välja att bli fotvårdsspecialist. Uuuuiiii... jag ryser vid blotta tanken.

Anonym sa...

För att kommentera inlägget håller jag helt med er två andra. Fotvårdsspecialist eller damfrisörska kan jag bara inte tänka mig! Gud, så äckligt!
(Fast en del tycker ju mitt jobb är jätteäckligt också. Som tur är gör inte jag det!)

Rexxie sa...

Hmmm, barnmorska? Ja, det går ju bort på en gång, för då skulle jag ju få se delar av den kvinnliga anatomin som jag absolut inte vill se! Gynekolog är väl ett annat jobb där man får rota runt med saker man absolut inte vill vara i kontakt med! Brrr!

Anonym sa...

Rexxie: Man får se det som ett jobb. Då går det bra, vet du. ;)