fredag, juli 04, 2008

Tjohooo!

Papper preliminärt underskrivna, så nu är min tid "between jobs" över och jag är numera välbetald konsult/utvecklare på ett jobb som jag aldrig (aldrig, aldrig, ALDRIG) ens hade kommit på tanken på att anse mig som kvalificerad för! Hade nog inte ens läst mer än rubriken på platsannonsen för det jobbet!

Well, jag kommer att klara av det (även om jag antagligen kommer att ha ångest varenda morgon med känslan av "oj, idag är dagen när de kommer att komma på att Rexxie egentligen inte kan något"...). Den dagen, den sorgen! Först har jag 30 dagars "semester" innan jag börjar.

Dags att börja fundera på hur en konsult lämpligen klär sig. Armani blir antagligen lite lätt overkill, och Dressman är för tråkigt! Något mittemellan...

Sällsynt...

...med uppdateringar verkar det vara här nuförtiden; beror mest på att det inte händer så särskilt mycket.

Det märks att den Rexxianska släkten (precis som Rexxie) börjar bli gammal, sliten och grå! I veckan stod det klart att det blir en tredje begravning i år, och än har bara halva året gått....

Blev dessutom tokdissad av J under veckan, men jag vet inte riktigt om det känns så negativt egentligen. Att åka berg- och dalbana är roligt emellanåt men inte hela tiden...

Mina jordgubbar på balkongen börjar bli röda och goda! Dessutom är de lagom många eftersom min mage inte tål jordgubbar i allt för stora mängder!

1_jordgubbe

Balkongen börjar för övrigt arta sig, och vi får väl hoppas att solen fortsätter hela juli så att jag får använda solsängen riktigt flitigt.

Resten av hösten kommer jag inte att ha tid att sola även om det blir fint väder (men det återkommer jag om när jag skrivit på lite papper...).

3_solstol

Resten av balkongen:

4_balkong

Liten blomstergrupp med kamelia (längst bak), något slags begonia (framme till vänster) och en vandrande jude.

2_blommor

Får man kalla den för vandrande jude numera, eller är det att betrakta som icke politiskt korrekt, á la t.ex negerbollar?